Eerste hulp (EHBO) / EHBO aan kinderen (EHAK)

Bij onze EHBO-opleiding, inclusief EHBO aan kinderen (EHAK), leert u in 10 lessen van 2 uur hoe u snel en effectief eerste hulp kunt verlenen in geval van nood. Onze instructeur, die in het bezit is van een geldig diploma Instructeur Eerste Hulp van Het Oranje Kruis, richt zich vooral op de praktijk, maar besteedt ook aandacht aan de theoretische achtergrond. Om het oefenen zo realistisch mogelijk te maken, werken we regelmatig met LOTUS-slachtoffers.

Bij deze cursus is de opleiding reanimatie en AED-bediener inbegrepen. Cursussen met examendatum na 1 januari 2017 bevatten tevens de lesstof van de cursussen reanimatie bij kinderen en EHBO aan kinderen, waardoor dit een zeer complete opleiding is.

De cursus wordt afgesloten met een proefexamen en aansluitend het examen. Het examen wordt onder toezicht van Het Oranje Kruis afgenomen door een onafhankelijk examenteam, bestaande uit een arts, een instructeur Eerste Hulp en twee LOTUS-slachtoffers. Na het behalen van het examen ontvangt u het Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis, dat twee jaar geldig is.

De kosten voor deze cursus zijn € 250,- per persoon, inclusief lesboek en examengeld. Het lidmaatschap van de vereniging voor het resterende kalenderjaar (vanaf het moment van het behalen van het diploma) is inbegrepen in de cursusprijs.

Schrijf u nu in voor onze cursus en word een gecertificeerde EHBO'er!